Ovo je službena web stranica projekta “eRadio za drugu šansu” Sveučilišta Sjever. Adresa web stranice je: https://eradio-za-drugu-sansu.unin.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kontakt obrazac

Putem obrasca za kontakt na adresi https://eradio-za-drugu-sansu.unin.hr/kontakt prikupljamo vašu adresu e-pošte, ime i prezime te eventualne druge podatke koje upišete u polja. Navedeni podaci koriste se isključivo u svrhu komunikacije s vama i ne prosljeđuju se trećim osobama. Putem kontakt obrazaca prikupljaju se samo podaci koje dobrovoljno dajete, što potvrđujete odabirom privole unutar obrasca. Privolu u bilo kojem trenutku možete povući i vaši će osobni podaci biti trajno uklonjeni.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Funkcionalnost i analitika

Ove web stranice koriste kolačiće u svrhu praćenja posjećenosti i omogućavanja nekih osnovnih funkcionalnosti. Ti kolačići ne prikupljaju vaše osobne podatke niti se putem njih može pratiti vaša osobna aktivnost. Više o tome doznajte na stranici Kolačići i Google Analytics.

Za sva pitanja i nedoumice javite nam se putem obrasca za kontakt ili izravno na adresu e-pošte eradio-za-drugu-sansu@unin.hr.